Marknadsledande CRM, skapat i Norden.

Med Lime CRM har vi skapat ett CRM-system som du faktiskt kommer att använda. Vi utvecklar, säljer, installerar, ger support och hjälper dig genom hela din resa med CRM.
Så vad väntar du på?

Carl Bernhard Svenke, Norska Fotbollsförbundet

Fler än 40 000 användare är redan igång

Rejlers logo
Stoby logo
Kfo logo
Skelleftea kraft logo
Fabege logo

Visuellt och användarvänligt CRM

Med Lime CRM har vi skapat ett CRM-system som du faktiskt kommer att använda. Det innehåller allt du förväntar dig från ett CRM: kontakter, historik, att göra-uppgifter, ärendehantering, affärer och marknadsaktiviteter. Men Lime CRM kan också göra så mycket mer.

Varför Lime CRM?

Erfarenhet

Med över 25 års erfarenhet och mer än 250 installationer av Lime CRM per år har vi sett och upplevt det mesta – och tacklat alla utmaningar längs vägen.

Branschlösningar

Erfarenhet ger visdom. Våra genomarbetade CRM för olika branscher bidrar väsentligt till att förenkla din vardag.

Flexibilitet

Lime CRM kan anpassas efter storleken på din verksamhet – och bli så stort eller litet som dina behov kräver. Gör som över 1000 andra kunder gjort och väx tillsammans med oss.

En partner att förhålla sig till

Vi utvecklar, säljer, installerar, ger support och hjälper dig genom hela din resa med CRM.

CRM med ett pris som speglar dina behov

Förutom att vara både visuellt och användarvänligt, är Lime CRM också ett av de mest prisvärda CRM-systemen på marknaden. Baspaketet i Lime CRM kostar bara 3000 kr per månad, med fem användare inkluderat från start. Smartare och enklare blir det inte.

Från. 3000 kr.

Per månad. 5 användare inkluderat.

Se våra priser

Vi har mer än 1000 kunder som är nöjda med Lime CRM

bmw Lime CRM

Helpdesk

BMW Financial Services

”Med Lime Technologies fick vi ett fungerande CRM-system och nya CRM-processer som ledde till en ökning av Retention rate redan första året – från 25% till 40%.”

Läs mer
Lime Support

Kundservice som rekommenderas av 98,7%!

En bra produkt och fina kunder förtjänar god service och uppföljning. Om du ringer till oss svarar vår kundservice vanligtvis inom två-tre signaler. Det kan vara en av anledningarna till att 98,7% av 4297 personer i vår kundundersökning 2018 rekommenderar andra att kontakta vår kundservice.

Vill du veta mer om människorna bakom Lime CRM?

Hur lyckas du med CRM?

Enkelt att använda - enkelt att förstå

Användarvänligheten är helt avgörande för att lyckas med CRM. Alla användare måste känna att CRM-systemet är enkelt att jobba med och att det ger något tillbaka. Om arbetet med CRM känns komplicerat kommer användningen vara låg – något som kan vara lika problematiskt för ett företag som att ekonomisystemet inte skulle fungera.

Alla företag har olika behov och förutsättningar, vilket måste återspeglas i deras CRM. Lime CRM har skräddarsydda och flexibla lösningar som är specialanpassade för olika branscher, samtidigt som det är så användarvänligt att det garanterat ger ditt företag en konkurrensfördel.

CRM med teknik som uppdateras

Ibland finns det tekniska skäl för ett företag att byta CRM-system. Ett exempel på detta är GDPR och EU:s nya krav kring lagring och behandling av personuppgifter. Äldre och föråldrade CRM saknar många databehandlingsfunktioner som företag behöver idag. I detta sammanhang är Lime CRM ett mycket säkert val.

Tillgänglig support och expertis inom CRM

Hög användning och vidareutveckling av CRM är också beroende av att leverantören av systemet är tillgänglig och hjälper till i processerna. Sitter denna i ett annat land eller är otillgänglig kan ett företags CRM snabbt hamna på tomgång. Välj därför en leverantör som ger ditt företag den hjälp, stöttning och support som är nödvändig för att ert CRM ska fungera på bästa möjliga sätt – och som kan bidra till att systemet kan växa och utnyttjas optimalt.

Att byta CRM kan kännas komplicerat, men ingen tjänar på att ditt företag är fast i ett dåligt system. Lime CRM gör det enkelt att byta – för att ditt företag ska kunna utnyttja sin potential.

Fler än 40 000 användare är redan igång