Vi älskar nöjda kunder

Från småföretag till jättekoncerner – här är våra kunder

Curonova använder Lime CRM

Curonova

“Vi arbetar i Lime CRM varje dag och systemet är lättillgängligt. Tack vare molnlagringen slipper vi dessutom göra serveruppdateringar och säkerhetskopieringar på egen hand.”

Läs mer
IMAP använder Lime CRM

IMAP

“Vi hade bra diskussioner med Lime under hela processen. Med deras erfarenhet fanns en stabil grund att stå på, som de sedan kunde anpassa efter våra förutsättningar.”

Läs mer
Unik Resurs använder Lime CRM

Unik Resurs

”Med Lime CRM har Unik Resurs behållit förmågan att snabbt kunna ta pulsen på verksamheten, även efter den starka tillväxten. CRM-systemet har blivit en gemensam grund för uppföljning.”

Läs mer
new wave Lime CRM

Louis De Geer Konsert & Kongress

”Vi behövde ett system där vi enkelt kunde logga våra kundkontakter, där vi kunde se vem som hade ringt till kunderna och vem som hade kontakt med vem. Det kunde vi få hos Lime.”

Läs mer
new wave Lime CRM

KFO

"Lime CRM är kärnan i KFOs verksamhet. Med all medlemsdata samlat i ett och samma system får alla i organisationen en helhetsbild."

Läs mer
bmw Lime CRM

BMW Financial Services

”Med Lime Technologies fick vi ett fungerande CRM-system och nya CRM-processer som ledde till en ökning av Retention rate redan första året – från 25% till 40%.”

Läs mer
Tekniska verken

Tekniska verken i Linköping och Bixia

”Tilltron till Lime CRM är stor inom koncernen och hela tiden kommer det upp nya förslag och ideér till nya användningsområden.”

Läs mer
new wave Lime CRM

Tysk-svenska-handelskammaren

”Lime CRM utgör ett användarvänligt informationsnav, där all väsentlig information finns samlad.”

Läs mer

Fler än 40 000 användare är redan igång