Öka din hit rate med Lime CRM

  • 360 graders vy över kunderna med ERP-koppling och all kunddata samlad.
  • Kampanjhantering för mässor, utskick och andra marknadsaktiviteter.
  • Effektiv säljstyrning med klassificering och potential på kunderna i en enda vy.
  • …och mycket mer.
Boka kostnadsfri demo

En av våra experter guidar dig i Lime CRM.

New Wave logo
Malux logo
Wurth logo
Swedol logo
Mediq logo

Sluta gå på magkänsla

Att arbeta med produktförsäljning B2B innebär flera utmaningar. Att säkerställa att säljarna har koll på försäljningen på kunderna, även när de är ute på fältet, är en av dem. En annan är att ta rätt beslut och att agera tillräckligt snabbt för att maximera siffrorna, baserat på aktuell statistik. Det är här Lime CRM kommer in i bilden.

Lime CRM som säljstöd

Kundöversikt

En samlad och översiktlig bild av kunderna i ett användarvänligt system. Se budget, utfall och aktiviteter på samma ställe.

ERP-integration

Med en integration till ditt affärssystem samlar du försäljningsstatistik, orderinformation, fakturor och all annan kundinformation. Allt i ett system och en 360-graders vy över kunden.

Kampanjhantering

Kampanjhanteringen i Lime CRM ger dig exakt ROI på varje enskild mässa och möjlighet att göra riktade utskick. Uppföljning sker givetvis direkt i systemet.

Säljstyrning

Klassificering och potential på kunderna i en samlad vy. Urskilja vilka möten som är värdeskapande och vilka som är ”kaffemöten” utan något värde. Prioritera därefter.

Kundkontakt som ger cash

Bygg en närmare relation till dina nuvarande och potentiella kunder genom relevanta utskick. Med Newsletter add-on till Lime CRM är det enkelt att skapa nischade mottagarlistor och att kommunicera rätt sak till rätt person. Så att du kan sälja mer, till fler.

bmw Lime CRM

Lyssna på din branschkollega!

”Lime CRM är det bästa av två världar, ett användarvänligt CRM-system med stora möjligheter till egenutveckling.”
Ole-Kristian Arnesen, New Wave Norge

Säljexperter med passion för B2B

Vi har levererat många CRM-lösningar för grossister, återförsäljare och andra säljdrivna bolag genom åren. Mediq, Würth Industri Sverige, Malux och Swedol är bara några exempel. Dessutom har vi mer än 25 års egen erfarenhet. Nu ser vi fram emot att hjälpa ditt företag.

Bli en expert du också

Med mer än 25 års erfarenhet kan vi det mesta om ärendehantering, säljstöd och annat inom CRM. Och vi delar gärna vår kunskap med dig! I våra posters kan du till exempel läsa mer om hur ett CRM-system förenklar din vardag och hur du lyckas med ditt CRM-projekt. Allt är gratis, så klart.

Fler än 40 000 användare är redan igång