Varför Lime?

Det finns mycket som skiljer oss på Lime från andra CRM-leverantörer. Flera saker som gör oss unika. Många anledningar till att välja vårt system. Här är 12 av dem!

Experter på CRM

Marknadsledande. År 2015 blev vi utsedda till Sveriges marknadsledande system för säljstöd och CRM. Nu tar vi över Norden och har sex kontor i fyra länder.

Vi hjälper ditt företag hela vägen. Utveckling, sälj, införande och support – vi gör allt själva, utan mellanhänder. Så att ditt företag får en partner, istället för flera.

CRM är det enda vi gör. Det är inte alla leverantörer som har 100% fokus på CRM. Men det har vi på Lime – och därför har vi blivit riktigt bra på det.

Vill du veta mer?

Erfarenhet och passion

Mer än 25 års erfarenhet. Under åren har vi sett det mesta inom CRM och lärt oss massor. Den kunskapen delar vi givetvis gärna med ditt företag.

Över 250 införanden varje år. Vi implementerar Lime CRM över 250 gånger per år och vet vad som krävs för ett lyckat CRM-projekt. Oavsett ditt företags bransch eller storlek – vi har erfarenhet av det mesta.

Helhjärtat engagemang. CRM är vår passion och vi vill, på riktigt, hjälpa ditt företag att nå bättre resultat. Samtidigt som vi har skoj tillsammans på vägen.

Malin Johansson Tysk-Svenska Handelskammaren

”Med Lime Technologies fick vi ett fungerande CRM-system och nya CRM-processer som ledde till en ökning av Retention rate redan första året – från 25% till 40%.”

Caroline Nygren, Project Manager BMW Financial Services

Ett flexibelt system

Fantastiska branschlösningar. Olika branscher har olika behov. Våra olika lösningar ser till att möta behoven i just ditt företags bransch.

Add-ons för olika behov. Våra branschlösningar är anpassningsbara och kopplingar, till ett ERP-system exempelvis, kan läggas till efter ditt företags behov.

Utveckling av speciallösningar. Vi har integrerat våra system med det mesta genom åren och gjort flera unika lösningar.

Support du kan lita på

Snabb och direkt kontakt. Vem vill mötas av hissmusik eller massa knappval? Hos oss kommer du till en Limemedarbetare – direkt.

Support utöver det vanliga. Vår kundservice svarar vanligtvis inom två-tre signaler. Kanske är det därför som 98,7% av våra kunder skulle rekommendera andra att kontakta vår kundservice?

Vi har svaren. Med över 40 000 användare i Lime CRM har vi fått alla möjliga frågor och funderingar. Vår support kan därför lösa det mesta, både stort och smått.

Testa själv och känn efter!

Vi skulle kunna fortsätta prata om CRM i all oändlighet. Men en bild – eller i detta fall ett system – säger mer än tusen ord.